Kunststof knieboom

Om te voorkomen dat koeien te ver naar voren in hun ligboxen gaan liggen, is de kunstof knieboom een mooie oplossing. De knieboom zorgt ervoor dat de koe recht in zijn box blijft liggen, waardoor de ligbox minder vervuild raakt. Daarnaast helpt het de koe makkelijker opstaan. Beter en schoner voor het dier en minder werk voor u als veehouder!

De kunsstof knieboom is een innovatieve oplossing voor moderne stallen. Dankzij het gladde oppervlak van het kunststofmateriaal worden verwondingen en schaafwonden bij het vee tot een minimum beperkt. Bovendien is de knieboom flexibel en buigzaam, waardoor de kans op breuken en andere blessures aanzienlijk wordt verminderd.

Naast veiligheid is de kunststof knieboom ook zeer functioneel. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd en aangepast aan verschillende stalindelingen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende veehouderijen. Bovendien vergt het weinig onderhoud en is het gemakkelijk schoon te maken, wat de hygiëne in de stal bevordert en werk voor u als veehouder bespaart.

Specificaties

  • Toepassing: geschikt voor nieuwbouw en renovatie

  • Lengte: 122 cm/stuk

  • Hoogte: 14,5 cm

  • Breedte: 23,5 cm

  • Bevestiging: Aan beide zijden door middel van nagelpluggen